Till salu

Höganäs, Uppsala

S:t Olofsgatan 66B

Nästa visning
calendar icon söndag 25 februari 11:45 - 12:15
1 850 000 kr
area icon Yta
  • 41,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 986 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1955
S:t Olofsgatan 66B

Välplanerad 1:a med fransk balkong och sovalkov!

Välkommen till denna fint renoverade lägenhet med rymlig sovalkov och fransk balkong. Centralt läge i Höganäs med gångavstånd till såväl City som Resecentrum.

Planlösningen fördelar sig på smakfullt renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har gott om förvaring samt ordentlig matplats framför fönster. Vidare finns stamrenoverat badrum, rymligt vardagsrum med fransk balkong och med stor sovalkov med plats för dubbelsäng. Slutligen finns även mycket god förvaring via stor skjutdörrsgarderob i hallen samt via ett vinds- och källarförråd som tillhör lägenheten.

Föreningen Österled är en välskött förening med låg belåning och med många av de stora renoveringarna bakom sig.
Här finns två stora grönskande innergårdar mellan husen samt tvättstugor i varje huskropp. Läs mer på föreningens hemsida: www.brfosterled.wordpress.com

Läget i Höganäs ger dig närhet till allt staden har att erbjuda och ett bekvämt gångavstånd till Resecentrum. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt UKK. Runt hörnet finns Höganäsparken, en grön oas mitt i city som inbjuder till lek och rekreation. Varmt välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 25 februari, 11:45 - 12:15
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från S:t Olofsgatan 66B, Till salu i Höganäs, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad