Såld

Höganäs, Uppsala

S:t Olofsgatan 64B

Slutpris: 2 995 000 kr

S:t Olofsgatan 64B

Charmig 40-talslägenhet med renoverat kök och uthyrningspotential i Höganäs/Fålhagen!

Upptäck drömboendet i centrala Uppsala, där denna charmiga 40-talslägenhet med uthyrningdel väntar på dig i det populära området Höganäs/Fålhagen. Här bor du centralt med bekvämt gångavstånd till tågstationen, stadens centrum och en mängd bekvämligheter som restauranger, butiker och träningsanläggningar.

Stig in och upplev ljuset som flödar genom de stora fönstren och in i det rymliga vardagsrummet, där det finns gott om plats för både vardagsliv och sociala sammankomster. Köket är stilrent renoverat med högkvalitativa material såsom stenbänksskiva och moderna apparater, perfekt för den som älskar att laga mat. Genom en av de två separata ingångarna når du möjligheten till uthyrning av en separat del av lägenheten, vilket ger dig både flexibilitet och potentiell extra inkomst. Njut av solen och den vackra utsikten från den soliga balkongen, perfekt för avkoppling eller en kopp morgonkaffe medan du skymtar domkyrkan i horisonten. Sovrummen är smakfullt inredda med en rogivande atmosfär och smakfulla färgval. Det stamrenoverade badrummet erbjuder bekvämlighet i form av golvvärme och tvättmöjligheter. Dessutom finns en separat WC för ökad komfort och bekvämlighet.

Denna välskötta bostadsrättsförening (belåning på endast 2 296 kr/kvm) erbjuder ytterligare fördelar, inklusive gemensamma utrymmen såsom innergård med grillplats och utemöbler samt cykelförråd och tvättstuga. Föreningen har genomgått flera större renoveringar de senaste åren. Bland annat har nya fönster installerats, grunden har dränerats och isolerats samt tak- och fasadrenovering har utförts.

Kontakta mäklaren redan idag för mer informaiton!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Olofsgatan 64B, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad