Såld

Höganäs, Uppsala

S:t Olofsgatan 62A

Slutpris: 1 950 000 kr

S:t Olofsgatan 62A

Fin etta med högt i tak, sovalkov och balkong. Snabb inflyttning!

Välkommen till denna mycket trevliga etta med sovalkov och stort kök. Bostaden med sina välplanerade 40 kvm har en takhöjd om 2.70 m. Bra hall med plats för ytterkläder och skor. Här finns garderober och överskåp. Ett stort kök med bra arbetsytor, gott om förvaring och plats för matbord. Ett vardagsrum med sovalkov. Från vardagsrummet nås bostadens mysiga balkong med morgonsol och utsikt mot björkallén på S.t Olofsgatan.. Ett helkaklat badrum med dusch.

Bo i välskött äldre förening med mycket låg belåning samt låg avgift på bostaden. Föreningens mysiga innergård som erbjuder sittplatser samt plats för grill. Här finns även p-platser att hyra för 400 kr/mån (separat kösystem tillämpas). BRF-Alrik har ett kollektivavtal för bredbandsanslutning och kabel-TV (Tele2) som är prisvärt.

Dessutom finns i källarplanet även ett gästrum/samlingslokal som kan hyras för 200 kr/dygn, ett stort cykelförråd, hobbyrum, bastu, tvättstuga med nya maskiner (från 2021), en extra "akut-tvättstuga" med ny tvättmaskin (juli 2022), samt torkrum för hängtorkning, och ett mangelrum. Inom gångavstånd finns det förskola, skola, matbutiker, Höganäsparken med lekplats, samt Kvarngärdets odlarförening, dvs kolonilotter. Kolonilotterna har en årsavgift på 360 kr per år - men där måste man stå i kö. Mycket centralt läge nära centrum, 5 min på cykel / 10 minuter till fots.

Till lägenheten hör 2 st rymliga förråd- källare och vind.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Olofsgatan 62A, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad