Kommande bostad

Höganäs, Uppsala

S:t Olofsgatan 60B

  • price tag icon 1 590 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 43 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 590 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1937
S:t Olofsgatan 60B

Fantastisk lägenhet med låg avgift i stabil förening!

FAST PRIS! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!
Välkomna till en mycket trivsam lägenhet belägen i stamrenoverat 30-talshus ritat av Gunnar Leche. Lägenheten har genomgående fina ytskikt samt en planlösning som erbjuder hall med förvaring, ljust och rymligt vardagsrum, fint kök med mindre matplats, halvrum/sovrum samt fräscht badrum.

Lägenheten är belägen i en stabil och populär bostadsrättsförening med fantastiska gemensamhetsutrymmen såsom festlokal med eget vinförråd, övernattningsrum, relaxdel med bastu och slutligen motionsrum. Grönskande gård med grillmöjlighet. Lägenhetsinnehavaren nyttjar bra förrådsutrymmen och det är nära till lugna Höganäsparken.

Här bor du i vackra omgivningar samtidigt som du har närheten till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får ni perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger. Nära till Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress. Utmärkt promenadavstånd till city.

Intresseanmälan
Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från S:t Olofsgatan 60B, Snart till salu i Höganäs, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad