Såld

Höganäs, Uppsala

S:t Olofsgatan 50A

Slutpris: 2 400 000 kr

S:t Olofsgatan 50A

Välplanerad och trivsam lägenhet i fastighet med hiss från markplan och inglasad balkong!

Välkommen till denna centralt belägna 3:a i välskött och stabil förening med god ekonomi. Här bor du på våning 4 av 5 i fastighet med hiss från markplan. Fin inglasad balkong i lugnt sydvästläge mot innergård.

Planlösningen erbjuder rymlig hall med bra förvaring, badrum med dusch, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, kök med matplats vid fönster, två bra sovrum. Föreningen tillhandahåller ett vindsförråd. Bekvämt pendlarläge med närhet till centrum och bl.a. resecentrum, Friskis & Svettis UKK och all tänkbar service i affärshuset Kvarnen.

OBS! I enlighet med föreningens stadgar ska samtliga köpare vara fyllda 40 år för att ha möjlighet att förvärva bostadsrätt i föreningen.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Olofsgatan 50A, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad