Såld

Höganäs, Uppsala

S:t Olofsgatan 50A

Slutpris: 5 300 000 kr

S:t Olofsgatan 50A

Unik etagelägenhet för den stora familjen eller uthyrningsmöjlighet

Här ges tillfälle att bo luftigt i två plan, alternativt hyra ut övervåningen eller eventuellt bedriva någon form av verksamhet. Lägenheten är belägen på de två översta våningsplanen i huset med två separata ingångar och två fullt utrustade bostäder om man så vill. Lägenheten brukas i dagsläget som en bostad och är från ursprunget även utrustad med en invändig trappa som enkelt kan sättas igen vid eventuell uthyrning. Man når smidigt lägenhetens två ingångar med hiss från markplan.

Genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar, samt 4-5 sovrum. Dubbla helkaklade badrum med plats för badkar och tvättpelare. Kök med ljusa luckor och uppdaterad maskinpark samt rymlig matplats med utgång till inglasad balkong i högt och skyddat sydvästläge mot innergården. Praktisk trinett på övervåningen vid uthyrning. Bra förvaring i form av många garderober samt klädkammare på övervåningen.

På S:t Olofsgatan 50 bor du i ett mycket eftertraktat kvarter med affärshuset Kvarnen med Ica samt flera andra butiker och restauranger, Friskis & Svettis och UKK. Kort promenad till resecentrum, centrum och Höganäsparken. I enlighet med föreningens stadgar ska köparen vara fyllda 40 år för att ha möjlighet att förvärva bostadsrätt i föreningen.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Olofsgatan 50A, Såld i Höganäs, Uppsala Planlösning från S:t Olofsgatan 50A, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad