Såld

Höganäs, Uppsala

S:t Olofsgatan 43B

Slutpris: 2 685 000 kr

S:t Olofsgatan 43B

En härlig tvåa med bra planlösning i populära Höganäs!

Välkommen till denna härliga tvåa med ett perfekt pendlarläge i populära Höganäs. Här bor du på våning tre med trevligt söderläge och härlig utsikt mot föreningen mysiga och lummiga innergård.

Lägenheten är i genomgående bra skick och här finns bl.a. ett fint kök med bra utrustning, balkong i härligt solläge och stort halvrum intill köket som inbjuder till härliga middagar och umgänge.
Planlösningen erbjuder även en välkomnande hall med förvaring, sovrum med stor klädkammare och skjutdörrsgarderob, badrum med dusch och tvättmaskin samt ett härligt vardagsrum med utgång till balkongen. Läget på bostaden ger ett fantastiskt ljus och trevlig atmosfär. På innergården finns en stor uteplats med grillmöjligheter och en lekplats.

Mycket stabil HSB förening med låg belåning och god ekonomi där värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet, ip-telefoni, bostadsrättstillägg och tvättstuga ingår i månadsavgiften. Föreningen har ett gemensamt elavtal som håller elkostnaden nere. Den faktiska förbrukningen debiteras på månadsavgiften. Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/uppsala/brf/domar/

Inom räckhåll finns Vaksala torg, Uppsala konsert och kongress och tillgång till service i affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär, systembolag och apotek. Höganäs har ett centralt läge, mindre än 10 minuters promenad till gågatan. I området finns flera träningsanläggningar, flera riktigt bra restauranger och är dessutom nära till nationer och Universitetet. Det ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. På drygt 10 minuters promenad är du på resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. Det många inte känner till, är vilken grön oas Höganäsparken är, där den ligger skyddad och lummig i närheten. Här åker barn pulka på vintern, soldyrkare kan fånga de första strålarna på försommaren och en plats för picknick finns alltid nära till hands.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Olofsgatan 43B, Såld i Höganäs, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad