Kommande bostad

Höganäs, Uppsala

S:t Olofsgatan 41 B

  • price tag icon 3 239 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 50 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 239 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1943
S:t Olofsgatan 41 B

Välplanerad tvåa med balkong mot innergården, belägen i centrala Höganäs!

Välkommen till denna mycket välplanerad tvåa, bekvämt belägen på våning 2 av 4 i välskött 40-talsfastighet mitt i centrala Höganäs. Planlösningen är mycket praktisk och lättmöblerad. Lägenheten har även ett genomgående ljust och trivsamt skick. Här får du ett rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt utgång till balkong mot gården i soligt sydostläge. Ett fint kök med bevarad originalinredning och matplats för 3-4 personer. Ett helklaklat badrum med dusch samt ett väl tilltaget sovrum med förvaring i en garderob och som rymmer stor säng samt möjlighet till t ex en mindre arbetsplats. Bra extern förvaring i två förråd varav ett är beläget på vinden och ett i källarplan.

Brf Nejlikan är en trevlig och välskött förening med låg belåning. Här får medlemmar tillgång till bl a en grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt en samlingslokal och ett hobbyrum.

Här bor du i vackra omgivningar med närhet till stadskärnan och allt vad staden har att erbjuda. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger.

Anmäl ditt intresse idag!

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från S:t Olofsgatan 41 B, Kommande i Höganäs, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad