Till salu

Öfre Slotts, Uppsala

S:t Olofsgatan 4

2 695 000 kr
area icon Yta
  • 57 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 724 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1943
S:t Olofsgatan 4

I mysiga kvarter finns denna pärla!

Centralt men lugnt och rofyllt i historiska omgivningar, granne med Universitetsaulan och Domkyrkan. Vandra och njut av de vackra vyerna i ett av Uppsalas mest attraktiva kvarter med fantastisk arkitektur och prunkande grönområden. Detta läge är optimalt för för dig som uppskattar ett mycket citynära boende. Här bor ni i anrika kvarter på Öfre Slotts nära bland annat Universitet, Ekonomikum, caféer, restauranger och fina promenadstråk. I månadsavgiften som erläggs kvartalsvis ingår även internet.

Denna mycket mysiga tvåa (registrerad som 3:a i föreningens lägenhetsförteckning) har väl utnyttjade kvadratmeter fördelad på hall med förvaring genom klädkammare/förråd. Ett trevligt kök med bra förvaringsmöjligheter och ett fint serveringskåpöppen, invid köket finns plats för ett matbord. Ett rymligt sovrum med garderober samt ett ljust vardagsrum med Stora fönster samt fransk balkong. Badrum med badkar.
Två förråd i källaren som tillhör denna lägenhet.

Öfre Slotts består av lugna kullerstensbelagda gator och trevliga kvarter med närhet till allt staden har att erbjuda. Välkommen till Uppsalas bästa läge!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 11 juni, 13:00 - 13:30
Anmäl mig

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad