Såld

Främre Luthagen, Uppsala

S:t Johannesgatan 7 B

Slutpris: 8 175 000 kr

S:t Johannesgatan 7 B

Unikt gårdshus, anno 1800-tal, i attraktivt kvarter invid Fyrisån!

Sällsynt möjlighet att köpa representativ och charmig bostad i eget gårdhus beläget i kvarteret Ånäbben, Främre Luthagen. Här bor du i ett charmigt 1800-talshus som helrenoverades av bostadsrättsföreningen 2003.

Med ett lugnt och skyddad gårdsläge, ett stenkast från Fyrisån, ligger denna bostad som disponeras i två plan med boarea om ca 165 kvm men med en total golvyta om ca 195 kvm. Välkommen att bo omgärdad av de vackra vyerna i ett av Uppsalas mest attraktiva områden.

Ljus och genomtänkt planlösning som bland annat bjuder på öppna sällskapsytor och charmiga detaljer såsom stora fönsterkupor, synliga takbjälkar, värmande braskamin och framtagen murstock. Generellt erbjuder bostaden fina ytskikt, det finns centraldammsugare med uttag på båda planen, bekväm golvvärme i hall, kök och båda badrummen. Tillgång till egen uteplats vid bostaden och föreningen tillhandahåller tre förråd.

Egen ingång och tillgång till grönskande innergård skapar en gemytlig villakänsla! Den barnvänliga och välskötta innergården, utan störande trafik, fungerar väl för lek som vid festligheter. Obelånad och välskött förening med synnerligen god ekonomi och mycket låga månadsavgifter.

En bostad som måste upplevas på plats, så tveka inte att anmäla er till visning. Välkomna hem!

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Johannesgatan 7 B, Såld i Främre Luthagen, Uppsala Planlösning från S:t Johannesgatan 7 B, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad