Kommande bostad

Främre Luthagen, Uppsala

S:t Johannesgatan 3B

Pris enl ök
area icon Yta
  • 61,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 828 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 2 (ingen hiss)
S:t Johannesgatan 3B

Välplanerad tvåa. Belägen i charmigt gårdshus från 1800-talet! God ekonomi & låga månadsavgifter!

Unikt tillfälle att förvärva en charmig 2:a, belägen i gårdshus från sent 1800-tal. Njut av bevarade tidstypiska detaljer så som högt i tak, stora fönster, trägolv i original, stuckaturer och höga golvsocklar.

Denna väldisponerade bostad erbjuder en välkomnande hall med förvaring. Vardagsrum med stort ljusinsläpp. Modernt kök med med plats för stort matbord. Rymligt sovrum med garderober samt helkaklat badrum med dusch.

Här bor du i en välskött och stabil förening med låg belåning. Ta del av en trevlig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Föreningen förfogar över 8 parkeringsplatser 550kr/mån. Ett av Uppsalas absolut bästa lägen; centralt samtidigt som lägenheten ligger på en lugn innergård. Här bor ni med direkt närhet stadens utbud av shopping, restauranger, cafeér och Fyrisån. Det vackra, restaurerade årummet ger fina promenadstråk och ni kan känna historiens vingslag i närliggande Domkyrkan och anrika Linnéträdgården. Populära matbutiken Luthagens livs nås på några minuters promenad. För den som vill söka sig till naturen finns både Röbo och Stabbyskogen med bland annat elljusspår inom gångavstånd. Kort promenad till tågstationen.

Missa inte detta boende anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad