Såld

Främre Luthagen, Uppsala

S:t Johannesgatan 3B

Slutpris: 3 425 000 kr

S:t Johannesgatan 3B

Välplanerad tvåa. Belägen i charmigt gårdshus från 1800-talet! God ekonomi & låga månadsavgifter!

Unikt tillfälle att förvärva en charmig 2:a, belägen i gårdshus från sent 1800-tal. Njut av bevarade tidstypiska detaljer så som högt i tak, stora fönster, trägolv i original, stuckaturer och höga golvsocklar.

Denna väldisponerade bostad erbjuder en välkomnande hall med förvaring. Vardagsrum med stort ljusinsläpp. Modernt kök med med plats för stort matbord. Rymligt sovrum med garderober samt helkaklat badrum med dusch.

Här bor du i en välskött och stabil förening med låg belåning. Ta del av en trevlig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Föreningen förfogar över 8 parkeringsplatser 550kr/mån. Ett av Uppsalas absolut bästa lägen; centralt samtidigt som lägenheten ligger på en lugn innergård. Här bor ni med direkt närhet stadens utbud av shopping, restauranger, cafeér och Fyrisån. Det vackra, restaurerade årummet ger fina promenadstråk och ni kan känna historiens vingslag i närliggande Domkyrkan och anrika Linnéträdgården. Populära matbutiken Luthagens livs nås på några minuters promenad. För den som vill söka sig till naturen finns både Röbo och Stabbyskogen med bland annat elljusspår inom gångavstånd. Kort promenad till tågstationen.

Missa inte detta boende anmäl ditt intresse redan idag!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Johannesgatan 3B, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad