Såld

Uppsala

S:t Johannesgatan 36B

Slutpris: 1 550 000 kr

S:t Johannesgatan 36B

Mycket välplanerad och inbjudande lägenhet några minuter från centrum!

Chans att förvärva ljus och välplanerad gavellägenhet högt upp i huset, i modern fastighet från 2004. Planlösningen är tillåtande och möbleras naturligt i hall med gott om plats för avhängning, helkaklat badrum förberett för tvättmaskin, fint kök i vinkel med bardel. Gott om skåp och arbetsytor och med en öppen planlösning mot stort och ljust vardagsrum, som här har delats upp till flera rum i rummet. Lägenheten har ett rikligt ljusinsläpp tack vare fönster åt två håll, varav ett stort fönsterparti med fransk balkong. Fint skick med parkettgolv och vita väggar. På varje våningsplan finns en gemensam balkong som delas med grannarna, balkongen är ofta "ledig" och ligger i skyddat läge från gatan.

Fastigheten har hiss från markplan hela vägen upp till vinden, där du disponerar ett vindsförråd. Välskött och servicevänlig förening där både parkering (enl. först till kvarn på föreningens många platser) och bredband ingår i avgiften!

Här bor du i lugna kvarter nära stadens puls. Populärt område med endast några minuters promenad till centrum, livsmedelsbutiker med generösa öppettider, studentlivets nationer och många av universitetets institutioner direkt runt knuten.

Tillträde i ö.k. med säljaren. Varmt välkommen hem!

Josefin Burell
Ansvarig mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Josefin
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad