Såld

Rackarberget, Uppsala

S:t Johannesgatan 36A

Slutpris: 2 100 000 kr

S:t Johannesgatan 36A

Gaveltrea med härlig utsikt mot centrum och Domkyrkan utan insyn. Dubbla franska balkonger!

Välkommen till denna kvadratsmarta trerummare i populära Rackarberget. Är du ute efter ett bekvämt boende med det lilla extra så är detta bostaden för dig! Här ingår bl.a. parkering och bredband i avgiften!
Med hiss från entréplan nås lägenheten som med sina 56 kvadratmeter fördelar sig över hall med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter, ett praktiskt kök, ljust och öppet vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, två rymliga sovrum och ett smakfullt helkaklat badrum förberett för tvättmaskin. Näst högst upp i huset med häftig utsikt!

Till bostaden hör dessutom ett vindsförråd. Gemensam balkong finns på varje våningsplan i fastigheten.

På S:t Johannesgatan 36A bor du i en trivsam förening. Perfekt läge med gång- och cykelavstånd till stadskärnan och all tänkbar service och bl.a. ICA Folkes Livs en kort promenad bort. Här bor du även med kort avstånd till nationsliv, Carolina Rediviva, Engelska parken, Ekonomikum och flera av Universitetets institutioner. Närhet till fina strövområden och motionsspår i Stabbyskogen.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Johannesgatan 36A, Såld i Rackarberget, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad