Såld

Rackarberget, Uppsala

S:t Johannesgatan 36 B

Slutpris: 1 700 000 kr

S:t Johannesgatan 36 B

Ljus och välplanerad gaveletta!

Välkommen till en mycket ljus och välplanerad gavellägenhet i en modern fastighet från 2004. Planlösningen är tillåtande och möbleras naturligt i hall med gott om plats för avhängning, helkaklat badrum förberett för tvättmaskin, fint kök i vinkel med bardel. Gott om skåp och arbetsytor och med en öppen planlösning mot stort och ljust vardagsrum. Lägenheten har ett rikligt ljusinsläpp tack vare fönster åt två håll, varav ett stort fönsterparti med fransk balkong.

Fastigheten har hiss från markplan hela vägen upp till vinden, där du disponerar ett vindsförråd. Välskött och servicevänlig förening där både parkering och bredband ingår i avgiften!

Här bor du i lugna kvarter nära stadens puls. Populärt område med endast några minuters promenad till centrum, livsmedelsbutiker med generösa öppettider, studentlivets nationer och många av universitetets institutioner direkt runt knuten.

Tillträde i ö.k. med säljaren och möjlighet att få nycklarna snabbt. Varmt välkommen till visning!

Josefin Burell
Ansvarig mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Josefin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Johannesgatan 36 B, Såld i Rackarberget, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad