Till salu

Rackarberget, Uppsala

S:t Johannesgatan 36 B

Nästa visning
calendar icon söndag 21 juli 11:10 - 11:30
  • price tag icon 2 990 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 495 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 33 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 990 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2004
S:t Johannesgatan 36 B

Mycket välplanerad och inbjudande lägenhet, endast några minuter från centrum!

Ljus och välplanerad gavellägenhet högt upp i huset, i modern fastighet från 2004. Planlösningen är tillåtande och möbleras naturligt i hall med gott om plats för avhängning, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, fint kök i vinkel med bardel. Gott om skåp och arbetsytor och med en öppen planlösning mot stort och ljust vardagsrum, som här har delats upp till flera rum i rummet. Lägenheten har ett rikligt ljusinsläpp tack vare fönster i två olika väderstreck, varav ett stort fönsterparti med fransk balkong. Fint skick med parkettgolv och ljusa väggar. På varje våningsplan finns en gemensam balkong som delas med grannarna, balkongen är ofta "ledig" och ligger i skyddat läge från gatan.

Fastigheten har hiss från markplan hela vägen upp till vinden, där du disponerar ett vindsförråd. Välskött och servicevänlig förening där både parkering (enl. först till kvarn på föreningens många platser) och bredband ingår i avgiften!

Här bor du i lugna kvarter nära stadens puls. Populärt område med endast några minuters promenad till centrum, livsmedelsbutiker med generösa öppettider, studentlivets nationer och många av universitetets institutioner direkt runt knuten.

Varmt välkommen hem!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 21 juli, 11:10 - 11:30
Anmäl mig
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från S:t Johannesgatan 36 B, Till salu i Rackarberget, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad