Såld

Öfre Slotts, Uppsala

S:t Johannesgatan 23L

Slutpris: 5 000 000 kr

S:t Johannesgatan 23L

Idylliskt belägen 3:a om hela 96 kvm i skuldfri förening på Öfre Slotts!

Välkommen till denna charmiga trea om hela 96 kvm belägen i den idylliska miljön i Övre Slotts. Området präglas av sin lugna atmosfär med en skyddad innergård och kullerstensgator där trafiken är minimal. Här erbjuds en genuin upplevelse av Uppsalas historiska delar. Bostaden ger en härlig våningskänsla tack vare sina tre rum i fil med fina fönster ut mot vackra Övre Slottsgatan.

Lägenheten erbjuder bevarade och genomgående gamla trägolv, vilket ger en varm och inbjudande känsla. Med tre stora rum i fil får du generöst med utrymme för att skapa ditt drömboende. Varje rum pryds av dekorativa kakelugnar (ej fungerande) och spröjsade fönster som bidrar till en karakteristisk atmosfär och en känsla av historia. Ett av rummen kan delas av till två för den som har behov av extra sovrum, se alternativ planlösning. Bra förvaring till lägenheten finns i ett vindsförråd en trappa upp från bostaden.

Att bo på Övre Slotts är en unik möjlighet att vara en del av Uppsalas mest eftertraktade stadsdel. Med närhet till universitetet, Akademiska sjukhuset, stadens centrum och tågstationen är detta det perfekta läget för den som vill ha allt inom bekvämt räckhåll. Kort promenadavstånd till populära Luthagens Livs men också många uppskattade restauranger. I närområdet finns fina grönytor att vistas i som exempelvis Botaniska trädgården men också möjlighet för lek med barnen i både Pelle Svanslös lekpark och Vasaparken.

En betydande fördel med denna bostad är den skuldfria föreningen, vilket ger en extra trygghet och ekonomisk stabilitet för nästa ägare. Här kan du bo med lugn och ro i en historisk och vacker miljö, samtidigt som du har alla bekvämligheter och faciliteter inom räckhåll. Mysig innergård där varje lägenhet (av föreningens totalt 8 st) ansvarar för skötseln en vecka på våren och en vecka på hösten. Gemensam tvättstuga finns.

Flexibelt tillträde. Kontakta mäklaren för mer information och eventuell förhandsvisning!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Johannesgatan 23L, Såld i Öfre Slotts, Uppsala Planlösning från S:t Johannesgatan 23L, Såld i Öfre Slotts, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad