Såld

Fålhagen, Uppsala

S:t Göransgatan 31C

Slutpris: 3 250 000 kr

S:t Göransgatan 31C

30-tals fastighet med balkong mot innergård i soligt sydvästläge

Fantastisk stilfull 1930-talslägenhet med tidstypiska attribut så som den höga takhöjden och de vackra djupa fönsternischerna med fönsterbrädorna i marmor. Lägenheten återfinns i ett av Fålhagens vackraste hus med en lummig innergård i ett soligt sydvästligt läge. Bostaden är belägen på tredje våningen och med det generösa ljusinsläppet tillsammans med takhöjden bildar det en underbar atmosfär i bostaden. Den rymliga och funktionella planlösningen som efter köksombyggnationen kan användas som en 3,5:a erbjuder en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder, varsamt och smakfullt renoverat kök samt ett helkaklat badrum. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum samt ett mindre sovrum intill köket som med fördel används som barnrum, gästrum eller ett extra kontor. Vidare finner ni ett smart halvrum med plats för både matsalsbord och kontorsplats samt ett mycket stort vardagsrum som rymmer det större sällskapet.

Här i lugna Fålhagen bor du med ett perfekt pendlarläge nära Resecentrum och med kort gångavstånd till citykärnan. Ett stenkast bort finns affärshuset Kvarnen samt den trevliga torgmiljön på Vaksala torg. Perfekt läge för såväl pendlaren som för den som vill bo citynära.

Missa inte denna lägenhet! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Göransgatan 31C, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad