Såld

Fålhagen, Uppsala

S:t Göransgatan 31A

Slutpris: 1 750 000 kr

S:t Göransgatan 31A

1,5:a i attraktivt läge i 30-tals fastighet!

Tillfälle att förvärva en mycket välplanerad 1,5:a, belägen i ytterst attraktiva kvarter på en och en halv trappa med härlig omgivning.
Bakom fastighetens härliga gula färg finner man genomgående ljuvliga trägolv, generös takhöjd samt vackra, gamla fönster. 1,5 rum om generösa 47 kvm ger dig hall, "halvrum" som passar utmärkt som sovrum eller arbetshörna, inbjudande kök med rejäl matplats, vardagsrum med fint ljusinsläpp och lätt att möblera. Bostaden har fönster i två väderstreck, vilket ger ett generöst ljusinsläpp.

På S:t Göransgatan 31A bor man med ett centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Innergården ger en härlig idyllisk känsla med mysig uteplats och möjlighet att låna föreningens grill. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda. Samtidigt som läget är centralt är det en mycket lugn gata med ytterst lite störande trafik.

Till bostaden tillhör två förråd.

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Göransgatan 31A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad