Såld

Fålhagen, Uppsala

S:t Göransgatan 26D

Slutpris: 4 750 000 kr

S:t Göransgatan 26D

Exklusiv och optimalt planerad 4:a från 2020 med hiss från markplan och lediga garageplatser!

Generös fyra med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger plats till stora sällskap. Balkong med eftermiddag- och kvällssol nås via dubbeldörrar och dessutom finns en fransk balkong, även den med dubbeldörrar, att öppna intill matplatsen. Gott om förvaring i dels walk in closet i stora sovrummet och dels platsbyggda garderober i både sovrum och hall. Bad med dusch och en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta och förvaring ovanför.

Liljegatan 1 i Fålhagen kombinerar det bästa av två världar, ett boende mellan stadslivet och villaidyllen! På bästa adress, mitt i Fålhagen får du ta del av stadens fördelar som tillgänglighet och närhet. Detta läge gör det möjligt att snabbt nå motorvägen, Resecentrum eller citykärnan samtidigt som du bor mitt bland Fålhagens lugna villagator omgiven av parkmiljö och en gemensam grönskande innergård.

Föreningen och bostäderna är utformade för att göra vardagspusslet lite lättare och bekvämare. Detta märks bland annat genom en modern Coop-butik belägen i gatuplanet samt ett för föreningen privat garage och välutrustat gym dit hissen når. Att husen och bostäderna andas kvalité och hantverk är en tydlig tråd i föreningen. För dig som köpare innebär det ett hem med genomgående golvvärme, platsbyggt kök, och platsbyggda garderober, vackert lagda trägolv, inbyggda sittbänkar i fönster samt sovrum med walk in closet och badrum. Färgskalan går i varma, naturnära toner med inslag av trädetaljer och sten.

Välkommen till Brf Liljegatan 1!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Göransgatan 26D, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad