Såld

Hamre, Västerås

Spinnfiskargatan 40

Slutpris: 3 550 000 kr

Spinnfiskargatan 40

Charmigt radhus på populära Hamre!

På populära Hamre har ni nu chansen att förvärva detta mysigt radhus. Här bjuds bland annat på möjligheten att kunna skapa sitt egna drömboende.

På bottenvåningen välkomnas du av generösa sällskapsytor, en hall med förvaring och plats för hela familjen i matrummet. En tvättstuga med tvättmaskin som är bytt 2023 och en praktiskt WC. Köket är en harmonisk kombination av modernt bekvämlighet och gammaldags charm med bruna snickerier.

På övervåningen finner du tre tilltalande sovrum och även ett generöst allrum med plats för soffgrupp. Här kan hela familjen hitta sin egen oas för avkoppling. Ett badrum med dusch erbjuder komfort och är perfekt för avkoppling.

Utomhus erbjuder trädgården och uteplatsen en fridfull reträtt där du kan njuta av de vackra omgivningarna och lugnet i Hamre. Trädgården har ett eget spa bad och även en liten damm! Bostaden är belägen i nära anslutning till stadens puls, med bekväm tillgång till shopping, restauranger, populära Hamre skolan och grönområden.

Bostaden säljes förbesiktigad.

Välkommen att boka in er på visning!

Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac
Zain Turfi
Assisterande mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad