Såld

Sollentuna - Landsnora, Sollentuna

Spelmansvägen 6B

Slutpris: 13 275 000 kr

Spelmansvägen 6B

Familjedröm i populära Landsnora!

Stor balkong med sjöutsikt // Relax och bastu // Jacuzzi // Stort och stilrent kök // Två badrum // Kamin // Garage // Fyra sovrum på samma våningsplan // Utmärkt förvaring // Ljusa och fina ytskikt // Rikligt ljusinsläpp // Öppen planlösning // Burspråk // BeoLink system från Bang Olufsen // Centraldammsugare // Grönskande trädgård med ovanliga växter

Välkommen till denna familjedröm i populära Landsnora! Här bor du i ett hus med en vacker och blomstrande trädgård med detaljer såsom sällsynta växter och ett porlande vattenfall. Självklart finns det också ett garage! Väl inne i huset så möts du av öppna och luftiga ytor kombinerat med generösa fönsterpartier, som skapar ett rikligt ljusinsläpp. Det är vattenburen golvvärme i hela huset.

På entréplan finns ett stort och påkostat kök med bra förvaring och goda arbetsytor. En praktiskt detalj är öppningen mot hallen för en snabbare hantering mot exempelvis relax eller övervåning. Köket är fullt utrustat och har kvalitativa vitvaror. I anslutning till köket finns en kamin, vilken höjer stämningen oavsett om du sitter vid matplatsen i burspråket eller i soffgruppen i vardagsrummet. På entréplanet finns också en kombinerad relax/badrum med bastu. Vidare har du en fräsch tvättstuga.

På övre plan hittar du de fyra sovrummen och ytterligare ett vardagsrum/allrum. Master bedroom har plats för en stor dubbelsäng och har utmärkt förvaring i form av skjutgarderober. Från detta sovrum, så når du balkongen som går längs solsidan på huset. Ifrån balkongen har du en vacker sjöutsikt. Vidare finns även här ett påkostat badrum med jacuzzi och ångdusch.

Trädgården är designad av en trädgårdsarkitekt och innehåller en mängd ovanliga och ovanliga växter, men är ändå relativt lättskött. Läs mer om den fantastiska trädgården under fliken Fastighet.

Eftersökt villaområde i centrala delen av Sollentuna med direkt närhet till badklippor och populära promenadstråk längs Edsvikens vatten. Här finns också Edsbergs slott med flertalet kulturevenemang året om. Närområdet erbjuder flertalet förskolor och skolor samt populära Rudbecks gymnasium. All önskvärd daglig service nås på gång- eller cykelavstånd vid Häggviks handelsplats, Edsbergs Centrum samt Sollentuna Centrum. För större shoppingombud nås Mall of Scandinavia, Täby centrum och Kista galleria inom en kvart med bil. För den aktiva finns utegymmet, Sollentunavallen, och Medley på gångavstånd och dessutom erbjuds skridskoåkning på Edsvikens vatten vintertid. När ni är hungriga finns Edsbacka krog eller varför inte en god glass på Edsvikens gelateria?

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Spelmansvägen 6B, Såld i Sollentuna - Landsnora, Sollentuna Planlösning från Spelmansvägen 6B, Såld i Sollentuna - Landsnora, Sollentuna
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close