Såld

Årsta, Uppsala

Sparrisgatan 7A

Slutpris: 2 550 000 kr

Sparrisgatan 7A

Fint renoverad 3:a med hiss från markplan!

Välkommen till Sparrisgatan 7A och denna fint renoverade 3:a! Lägenheten är belägen på tredje våningen med härligt ljusinsläpp.

Planlösningen fördelar sig på ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Balkongen ger er funktionen av ett extrarum under sommarhalvåret. Vidare finner ni ett stilfullt kök med mycket förvaring. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spishäll, fläkt och inbyggd mikro och ugn. Lägenheten erbjuder två stycken sovrum i olika storlekar. Rymligt badrum med duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare.

Årsta är ett populärt område med bra kommunikationer nära E4:an och cykelavstånd till Resecentrum och Uppsalas stadskärna. Till Gränby Centrum, med all dess service såsom apotek, mataffärer, detaljhandel och restauranger, är det gångavstånd. För dig som uppskattar att vistas i naturen har både Årsta och grannområdet Salabacke flertalet fina parker att erbjuda. I Årsta finns även ett uppskattat utegym.

Föranmälan till visningen görs på Widerlövs hemsida, varmt välkomna!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sparrisgatan 7A, Såld i Årsta, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad