Såld

Stohagen, Västerås

Spantgatan 5B

Slutpris: 950 000 kr

Spantgatan 5B

Låg avgift och balkong i lummigt söderläge!

Bra avgift och balkong i lummigt söderläge!

Bostadens 44 kvm fördelas över hall med avhängning och förvaring, kök med matplats, separat sovrum/matrum, badrum rum med badkar och luftigt vardagsrum med utgång till rymlig balkong.
Balkongen är i soligt söderläge mot en grönskande bakgård - en plats att njuta av soliga dagar och härliga sommarkvällar tillsammans.

Låg månadsavgift där både kabel-tv och bredband ingår. I husets källare finns tvättstuga och ett motionsrum. Till lägenheten hör både ett källarförråd och ett matkällarförråd.
Parkeringsplats finns tillgänglig att hyra från föreningen.

Spantgatan ligger med cykelavstånd till City och med absolut närhet till välsorterad matbutik. Busshållplats finns med någon minuts promenadavstånd och i närheten finns promenadstråk längs Mälaren.

Missa inte denna pärla - anmäl dig visning direkt!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Spantgatan 5B, Såld i Stohagen, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad