Såld

Stohagen, Västerås

Spantgatan 13A

Slutpris: 1 095 000 kr

Spantgatan 13A

Rymlig gaveltvåa om 54 kvm i mycket fint skick med balkong beläget i grönskande område!

- Gaveltvåa om 54 kvm
- Hiss i huset
- Genomgående fint skick
- Helkaklat badrum förberett för tvättmaskin
- Mycket gott om förvaring

Varmt välkomna till denna trevliga lägenhet på andra våningen i hus med hiss. Du välkomnas av en rymlig hall med gott om förvaring via flertalet garderober. Här bor du bekvämt utan att behöva tänka på renoveringar då bostaden är i genomgående fint skick. Bostaden karaktäriseras av fint kök med diskmaskin och plats för matbord, rogivande sovrum, helkaklat badrum med naturligt ljusinsläpp från fönster, rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck samt utgång till den inglasade balkongen i soligt läge.

Stabil förening som genomgick en ombyggnation 1989 och därefter underhållit sina byggnader löpande. Välskötta gemensamma utrymmen och låg belåningsgrad (40% / 3 706 kr/kvm enligt ÅR 2022).

På Stohagen bor du nära naturen och framförallt med direkt närhet ner till Mälaren. Vid Lögarängen kan du under sommarhalvåret gå dit för att sola och bada samtidigt som du året om kan vara där och njuta av fina promenadstråk. Några minuter från lägenheten återfinner flertalet restauranger, ICA och kommunikationer. På bekvämt cykelavstånd når du MDU, Västerås city och tågstationen.

Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Spantgatan 13A, Såld i Stohagen, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad