Såld

Bromma - Åkeslund, Stockholm

Spannvägen 8

Slutpris: 4 950 000 kr

Spannvägen 8

Underbar 4:a med 2 balkonger & öppen spis!

På gränsen mellan Åkeslund och Abrahamsberg ligger denna härligt ljusa, välplanerade och trivsamma bostad med dubbla balkonger i söderläge, öppen spis och bevarade detaljer!
Till lägenheter hör även ett rymligt vindsförråd och ett ytterligare källarförråd!

Här möts du av en välkomnande hall med klinkers och garderober för förvaring. Rakt fram ser man in mot vardagsrummet och den vackra öppna spisen. Till vänster om hallen ligger det mysiga och fullutrustade köket med matplats intill fönster. Från köket leder en dörr in till ett genomgångs-rum med inbyggd garderob, som förslagsvis kan disponeras som ett separat matrum, arbetsrum eller barnrum. Från detta rum når du även ut till hallen som leder vidare in mot det ena rymliga sovrummet med balkong ut mot trädkronorna, badrummet och vardagsrummet.

Utanför sovrummet och badrummet finns tre moderniserade garderober med Elfasystem, som ger bra med utrymme för förvaring och går att anpassa efter eget behov.

Det härligt ljusa och rymliga vardagsrummet med stämningsfull öppen-spis och utgång till våningens andra balkong har ljusa väggar och vacker, fiskbensmönstrad ekparkett på golvet. Från vardagsrummet leder också vackra dubbeldörrar med glas in till ett ytterligare ljust och rymligt rum som i dagsläget disponeras som ett rogivande sovrum med hel garderobsvägg bakom skjutdörrar. Rummet skulle även kunna nyttjas som en större matsal om man inte har behov av två större sovrum.

I källaren finns gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, bastu och cykelförråd.

Lägenheten har ett väldigt bra läge, bara några minuters promenad från Brommaplan med all tänkbar service och bra kommunikationer. Det är heller långt Abrahamsbergs T-bane station där du finner ytterligare service, butiker, matbutik. Både Brommaplan och Abrahamsbergs ligger intill varandra på tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city på ca 16-18 minuter.
För de som älskar natur och friluftsliv finns det gott om alternativ i närområdet. Trivsamma motionsspår, badmöjligheter, utegym och grönområden som Lillsjön, Olovslundsparken och Solviksbadet. Inte långt bort ligger även Judarskogens naturreservat med sin rogivande skog och sjö.

Välkommen hem!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Spannvägen 8, Såld i Bromma - Åkeslund, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad