Såld

Spånga -Tensta, Stockholm

Sotingeplan 6, 2 tr

Slutpris: 1 555 000 kr

Sotingeplan 6, 2 tr

Högst upp med balkong!

Balkong // Möjlig 3:a // Högst upp // Rikligt ljusinsläpp // Genomgående lgh // ljusa och fina ytskikt // Tvättmaskin

Välkommen till en ljus och fin lägenhet högst upp i huset med en mysig balkong med plats för utemöbler. Bostaden är genomgående och bjuder således på ett rikligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är rymligt med plats för både matbord och soffgrupp. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och även för lös förvaring i form av garderober och byråer. Köket är i klassiskt vitt med bra förvaring och goda arbetsytor. Köket är utrustat med exempelvis diskmaskin och en ny kyl/frys från 2023. Matplats för 4-6 personer. Den som vill kan undersöka möjligheten att göra om detta till ett extra sovrum eller arbetsrum. Se den alternativa planskissen. Hela lägenheten har ljusa väggar och fina golv.

Föreningen är välskött och på Sotingeplan ligger bra till med sina egna parkeringsplatser (finns ledig parkeringsplats) i mitten där bostäderna ligger runt om. Det blir som en egen liten oas i Tensta. På gården utanför bostaden finns det en sittgrupp och här ser du ofta de boende umgås i en familjär grannstämning.

Området har mycket goda kommunikationer med Stockholms City (T-bana, 20 minuter) samt goda bussförbindelser från hållplatsen Sotingeplan till Kista, Vällingby och Sollentuna Centrum. I närheten av Sotingeplan finns flera skolenheter från lågstadium och gymnasium till Universitet.

Sotingeplan ligger i stadsdelen Spånga/Tensta. Vi har mycket goda kommunikationer med Stockholms City (T-bana, 20 minuter) samt goda bussförbindelser från hållplatsen Sotingeplan till Kista, Vällingby och Sollentuna Centrum. I vår närhet finns flera skolenheter från lågstadium och gymnasium till Universitet.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sotingeplan 6, 2 tr, Såld i Spånga -Tensta, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close