Såld

Spånga -Tensta, Stockholm

Sotingeplan 14, vån 2

Slutpris: 1 900 000 kr

Sotingeplan 14, vån 2

Fint skick med balkong!

Genomgående lägenhet // Balkong mot den mysiga gården // Ljusa och fina ytskikt // Optimal planlösning

Välkommen till denna ljusa och fina bostad med inglasad balkong mot den trevliga gården. Här bor du med ett stilrent kök i klassiskt vitt. Köket är fullt utrustat med vitvaror som diskmaskin, kyl och frys, spis med spishäll och ugn. Mycket bra förvaring i skåpen och goda arbetsytor. Snyggt vitt kakel ovan den ljusa bänkskivan. Vid fönstret har du plats för ett matbord. Vardagsrummet är rymligt med plats för stor soffgrupp och matbord om så önskas. Vidare bjuder bostaden på två bra sovrum. Från det ena sovrummet når du balkongen. Här finns också garderober. Det andra sovrummet rymmer också en dubbelsäng och garderober. Badrummet är rymligt med tvättmaskin och dusch. Dessutom finns en WC. Hela lägenheten präglas av ljusa och fina ytskikt.

Föreningen är välskött och på Sotingeplan ligger bra till med sina egna parkeringsplatser i mitten där bostäderna ligger runt om. Det blir som en egen liten oas i Tensta. På gården utanför bostaden finns det en sittgrupp och här ser du ofta de boende umgås i en familjär grannstämning.

Området har mycket goda kommunikationer med Stockholms City (T-bana, 20 minuter) samt goda bussförbindelser från hållplatsen Sotingeplan till Kista, Vällingby och Sollentuna Centrum. I närheten av Sotingeplan finns flera skolenheter från lågstadium och gymnasium till Universitet.

Sotingeplan ligger i stadsdelen Spånga/Tensta. Vi har mycket goda kommunikationer med Stockholms City (T-bana, 20 minuter) samt goda bussförbindelser från hållplatsen Sotingeplan till Kista, Vällingby och Sollentuna Centrum. I vår närhet finns flera skolenheter från lågstadium och gymnasium till Universitet.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close