Såld

Vasastan - Hagastaden, Stockholm

Sonja Kovalevskys Gata 8, 3tr

Slutpris: 4 550 000 kr

Sonja Kovalevskys Gata 8, 3tr

Modern och ljus tvåa med balkong!

Välkommen till en ljus och modern tvåa med solig balkong i söderläge i expansiva Hagastaden!

- Garage i huset
- Balkong i söderläge
- Sociala ytor
- Moderna och omsorgsfulla materialval
- Väldisponerat och komfortabelt boende
- Belägen i expansiva Hagastaden
- Bra kommunikationer

Lägenheten präglas av stilrena, moderna och väl genomtänkta materialval som valts ut med omsorg. Bostaden har genomgående fint vitt, matt ekparkettgolv och vita väggar. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa, soffbord och tv-möbel och har med flera fönster och balkongdörrar ett härligt ljusinsläpp. Härifrån har man utgång till lägenhetens härliga balkong med plats för allt önskat utemöblemang. Den optimala planlösningen med öppen lösning mellan vardagsrum och kök skapar goda sociala ytor, perfekt lämpat för umgänge och samvaro. Det moderna köket har gott om förvaring bakom vita, stilrena fronter och bra med arbetsyta. Här får man plats med ett matbord med 4-6 sittplatser. Vidare har bostaden ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sidobord samt garderobsvägg för förvaring. Man välkomnas in i en ljus hall med bra förvaring som leder ut till vardagsrum/kök. Här bor ni med bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Här är allt nytt och fräscht, det är bara att flytta in och njuta av ett boende med komfort!

Till lägenheten hör ett källarförråd och det finns bland annat barnvagnsrum, cykelförråd, källsortering och gemensam tvättstuga i föreningen. Belägen på föreningens östra tak finns en gemensam terass med både inne- och uteplats med plats för umgänge och grillmöjligheter som kan bokas.

Hagastaden knyter samman Stockholm med Solna och förenar med storstadspuls med avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. En spännande stadsdel under uppbyggnad och utveckling! Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt det ena hållet och Hagaparken med Brunnsviken åt det andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Här finns affärer med stort utbud så som Hemköp, Willys och Systembolaget. Både Sats och Friskis & Svettis ligger några minuter bort samt caféer och bageri i närheten. Det finns ett flertal restauranger så som Omni, Macelleria och restaurang Station. Pulsen på Odenplan nås med ca 10 minuters promenad. Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter från Hagastaden. Flertalet busslinjer går genom området. I Hagastaden tillkommer också den nya gula tunnelbanelinjen som kommer gå mellan Odenplan och Arenastaden.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sonja Kovalevskys Gata 8, 3tr, Såld i Vasastan - Hagastaden, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad