Såld

Bromma - Smedslätten, Stockholm

Solviksvägen 76

Slutpris: 20 000 000 kr

Solviksvägen 76

Charmfull Smedslättsidyll

Med ett suveränt läge, på stor soldränkt tomt i synnerligen eftersökta, barnrika villakvarter finner ni denna inbjudande 20-talsvilla. Omedelbart blir man varse husets själ, den varma atmosfären och harmonin som går som en röd tråd genom hemmet. Här ryms generösa sällskapsytor, öppen spis, matsal med vackert burspråk, mysigt kök med braskamin, fyra-fem bra sovrum, möblerbar övre hall med utgång till balkong, inredd vind och en rymlig källare med bl a en praktiskt separat uthyrningsdel med egen entré.
Den stora tomten har blivit barnens egna park. Här flödar solen hela dagen på de stora gräsytorna med klättervänliga fruktträd. Läget är perfekt gränsande Storskogen. Inom kort avstånd ligger Smedslättstorget, Ålstens gemytliga lilla torg med butiker, eftersökta skolor och förskolor, 12:ans hållplats, bad- och båtliv i Mälaren, motionsanläggning och båthamnar.
Varmt välkomna till ett bekvämt eftertraktat boende - Solviksvägen 76

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad