Såld

Skuru, Nacka

Solstigen 51

Slutpris: 11 410 000 kr

Solstigen 51

Snygg villa på lugn och solig gata!

Flytta till ett välskött hus på en av Skurus finaste och soligaste gator!

- Två öppna spisar
- Garage
- Vacker trädgård
- Dubbla vardagsrum
- Upp till sex sovrum
- Två badrum
- Groventré
- Balkonger och uteplatser
- Fiber indraget

I attraktiva Skuru återfinns denna imponerande "dansk-inspirerade" tegelvilla, som designades på 1960-talet av den välrenommerade stadsarkitekten Evald Claesson från Saltsjöbaden och byggdes i början av 1970-talet. De väl bevarade arkitektoniska detaljerna, såsom det bruna teglet, kopparbläcket och det platta taket med integrerade stuprör, berättar tydligt om villans ursprung. Huset är välskött med vackra och gedigna materialval samt en smart och genomtänkt planlösning som enkelt förändras med familjens behov. Tomten gränsar mot naturområden och är fördelaktigt belägen i slutet av Solstigen - en högt placerad gata som helt lever upp till sitt namn. Barnen kan leka tryggt här.

Huset ligger högt och ljust och erbjuder många fönster och dörrar. Entréplan erbjuder stort vardagsrum med öppen spis och två utgångar till trädgården. Köket ligger i anslutning och erbjuder fin matplats och även här finns dörr ut till trädgården. För extra bekvämlighet så finns även en groventré. En halv trappa upp finns ett stort sovrum, som med lätthet kan bli två sovrum. Helkaklat badrum och ytterligare ett sovrum finns också.

På övre plan finns nästa stora vardagsrum med öppen spis. Två utgångar till balkonger. Många bygger om och gör fler sovrum här (se planritning). Här finns ett bra sovrum med utgång till balkong, ytterligare ett sovrum och ett helkaklat badrum från byggåret.

Stora delar av tomten syns inte från gatan, vilket känns extra privat och bra. Den erbjuder stenläggningar, gräsmatta och berg i dagen. Flera uteplatser och balkonger. Hela åtta utgångar till trädgård eller balkong. Det känns så lyxigt att lätt ta sig både ut och in, smidigt för barnen och härligt under den varma årstiden. Bra infart och plats för flera bilar. Praktiskt garage.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Solstigen 51, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad