Kommande bostad

Gränby backe, Uppsala

Solskensgatan 5

  • price tag icon 4 132 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 595 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 80 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 132 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
Solskensgatan 5

Välplanerad bostad med hiss från markplan belägen på fjärde våningen med fantastisk balkong!

Ett hem för dig som vill bo i en välplanerad trea om ca 80 kvm med stor balkong. Bostaden erbjuder en välkomnade hall med förvaring i garderob med skjutdörr och en klädkammare, tilltalande och modernt kök med goda förvaringsmöjligheter. I köket finns plats med ett större matbord där familj och vänner kan samlas för middagar och tillställningar samt utgång till lägenhetens balkong mot lugn innergård. Vidare finns ett finns ett vardagsrum med plats för större soffgrupp. Det stora badrummet har klinkergolv och kaklade väggar samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns också duschvägg. Slutligen finns två sovrum varav ett har en stor garderob med skjutdörr för förvaring.

Utanför lägenheten finns en lummig innergård med välskötta lekplatser för de minsta. Här finns även möjligheten att avnjuta en trevlig grillkväll en varm sommarkväll.

Ett boende i Gränby Backe är ett boende i ett av Uppsalas mest växande områden. Här erbjuds goda bussförbindelser till och från Uppsalas stadskärna samt gång- och cykelvägar. I närheten finns även grönområden och motionsspår för den aktive. Nybyggda parker och sportfält. Dessutom bor ni med närhet till Gränbystaden där all tänkbar service finns såsom mataffärer, apotek, shopping, systembolag och underhållning. För den som pendlar till annan ort tar ni er även snabbt från Gränby till E4:an på endast några minuter.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Solskensgatan 5, Kommande i Gränby backe, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad