Till salu

Gränby backe, Uppsala

Solskensgatan 3

  • price tag icon 1 870 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 695 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 37 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 870 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2015
Solskensgatan 3

Mycket fräsch 1,5:a i funktion av en minitvåa med låg avgift!

Optimalt planerad 1,5:a i mycket fint skick med låg avgift så att du varje månad får pengar över till annat. Bara en kort promenad bort har du Gränby centrum, kollektivtrafik, matbutik och cykelavstånd till centrum, så att du spontant kan åka till vänner eller gå på stan när du känner för det.

Planlösningen erbjuder en hall med bra förvaringsmöjligheter, snyggt badrum med badkar och tvättställ, sovalkov (med skjutdörr) och plats för ordentlig säng, samt ett trevligt rum med snyggt kök och både plats för matbord och soffa.

Välskött förening med bl.a internet (100/100) och kabel-tv som ingår i avgiften. Både parkering och garage-platser finns att hyra i föreningen (kösystem tillämpas). Utöver detta finns gemensamt cykelförråd och en trevlig innergård. Gränby backe är ett nybyggt bostadsområde med närhet till både shopping, bio och restauranger i Gränby centrum. Runt hörnet har du vackra parker och natur så att du kan ta mysiga promenader eller löpträna.

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad