Såld

Gränby, Uppsala

Solskensgatan 21

Slutpris: 2 395 000 kr

Solskensgatan 21

3:a med både inglasad balkong och uteplats

Rymlig trea med både stor inglasad balkong med kvällssol och en uteplats mot gården. Bredare öppning mellan kök och vardagsrum ger bostaden en mycket hemtrevlig känsla. Bostadens badrum erbjuder bra tvättmöjligheter genom tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har lägenheten ett separat wc rum också. Två rymliga sovrum med garderober samt ett förråd inne i lägenheten.

Huset färdigställdes i slutet av 2016, har hiss från markplan, bra parkeringsmöjligheter och på taket finns en stor takterrass som kan nyttjas av er som bor här. Föreningen har också en uthyrningslägenhet som är perfekt att boka vid besök av familj och vänner. Dessutom finns en trevlig innergård med lekplats. Ett stort källarförråd tillhör lägenheten.

Gränby backe är ett lugnt och nybyggt område precis intill stora grönområden där t.ex 4H gården ligger och där du bor med närhet till det mesta - kommunikation, förskola och skolor, resecentrum och city. En kort promenad bort ligger Gränbystaden där all service finns.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Solskensgatan 21, Såld i Gränby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad