Såld

Gränby backe, Uppsala

Solskensgatan 19

Slutpris: 1 750 000 kr

Solskensgatan 19

Mycket fin 2:a med stor balkong och direkt närhet till Gränby Centrum!

I nybyggda Gränby Backe ligger denna mycket välplanerad och fina 2:a i hus som färdigställdes 2016. Den öppna planlösningen mellan det fina köket och det rymliga vardagsrummet ger utmärkta sällskapsytor. Dessutom välkomnande hall med fönster, mysigt sovrum samt stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från den stora balkongen kan man njuta av det fria läget, eftermiddagssolen och utsikten över angränsande Gränbyparken.

I föreningens finns hiss från markplan och på taket finns en stor takterrass som kan nyttjas av de boende. Dessutom finns en trevlig innergård, cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal och en uthyrningslägenhet. I månadsavgiften ingår Telia Triple-Play; tv, bredband (100/10 Mbit/s), och IP-telefoni.

Gränby backe är ett lugnt och nybyggt område där du bor med närhet till det mesta - kommunikation, förskola och skolor, resecentrum, city och stora grönområden. Bra cykelvägar och täta bussförbindelser till centrala Uppsala. En kort promenad bort ligger Gränby Centrum som erbjuder ett stort utbud av service, shopping, restauranger och nöjen. Det vackra omgivningarna med stora grönområden bjuder in till motion och avslappning. Här finns även en mysig 4H-gård.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Solskensgatan 19, Såld i Gränby backe, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad