Till salu
Budgivning pågår

Fålhagen, Uppsala

Solrosgatan 11

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 8 000 000 kr Visa alla
10 500 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 133,5 m2 boarea
  • 60 m2 biarea
  • 576 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1922
Solrosgatan 11

Drömmigare hus får ni leta länge efter!

Det här är huset ni passerat och tänkt; "Om detta hus någon gång blir till försäljning så måste jag köpa det!". För på en av Fålhagens bästa tomter i soligt söder finner ni huset som har allt och lite till! Eller vad sägs om 20-talscharm som genomsyrar hela huset i form av vacker, fungerande kakelugn, spegeldörrar, dekorativa golvsocklar samt taklister, vackert spröjsade fönster med fina beslag, fiskbensparkett med fris som varvas med gedigna trägolv, fin pärlspont samt bröstpanel som pryder väggar och praktisk matkällare. Huset har löpande renoverats och anpassats för att möta det moderna samhället med indragen bergvärme, det är utrustat med all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva, walk-in-closet, många platsbyggda garderober, infällt högtalarsystem, helkaklade våtutrymmen som är renoverade av fackmän. Husets planlösning kan enkelt disponeras om efter familjens behov, idag består det av stort arbetskök med vy mot husets framsida, matsal invid burspråk som bjuder på härligt ljusflöde, väl tilltaget vardagsrum, två rymliga sovrum varav det ena utgör s k "master bedroom" med direktaccess till "walk-in-closet", många goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, förråd/pannrum samt i matkällare och våtutrymmen placerade på olika plan i huset i form av stor tvättstuga med dusch, rymlig dusch/wc/bad med dubbla handfat och gäst-wc.

Urcharmig, insynsskyddad tomt som till större delen finns på husets baksida. Husets framsida med dess dekorativt smyckade fasad fångar uppmärksamheten och får många förbipasserande att stanna upp, promenera mellan huset och dess garage för att bli häpna över en helt fantastisk trädgård med lummig grönska, stor pool, pooldäck för möblemang, loungedel, utedusch, wc, inbyggd kyl och attefallshus med grillhörna. Istället för att åka på semester spenderar ni varmare årstider här och njuter av dagens bästa soltimmar!

Här bor man centralt med mycket bekvämt gångavstånd till Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss och tåg men även bil då ni snabbt tar er ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl a omtyckt mataffär med egen chark- och delikatessdisk, apotek, Systembolag och restauranger, här finner ni även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala Konsert och Kongress. Runt husknuten har ni Fålhagens IP där man gärna motionerar. Till fots tar ni er också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Solrosgatan 11, Till salu i Fålhagen, Uppsala Planlösning från Solrosgatan 11, Till salu i Fålhagen, Uppsala Planlösning från Solrosgatan 11, Till salu i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad