Till salu

Rosendal, Uppsala

Soldathemsvägen 5

Nästa visning
calendar icon torsdag 7 december 17:00 - 17:30
3 490 000 kr
area icon Yta
  • 82 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 096 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2019
Soldathemsvägen 5

Stilren 3:a med stort badrum, gäst wc & dubbla balkonger i brf med orangeri, bastu, takterass etc!

Välkommen till din drömlägenhet i Brf Grindstugan i främre Rosendal. Denna ljusa och inbjudande lägenhet har en härlig planlösning med dubbla toaletter, generös takhöjd och stora fönsterpartier som släpper in massor av naturligt ljus. Njut av dubbla balkonger varav den större mot föreningens trevliga innergård perfekt för avkoppling och sociala stunder.

Lägenheten har moderna bekvämligheter inklusive inbyggt golvvärme-system och ett smidigt Yale Doorman-system för ökad säkerhet. Du kommer att älska det stora vinkelköket med matplats och de två rymliga sovrummen med skjutdörrsgarderober och utgång till balkongerna. Vardagsrummet bjuder in till trevliga hemmakvällar och erbjuder utgång till den stora balkongen. Dessutom finns ett stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-WC. Gott om förvaring i förråd på balkongen samt tillhörande förråd i källaren.

Föreningen Brf Grindstugan erbjuder en fantastisk livsstil med tempererad vinkällare, orangeri, bastu med relax och en takterrass med panoramautsikt över staden. Dessutom har du utmärkta parkeringsmöjligheter i närheten. Närheten till affärer, restauranger och grönområden gör detta till den perfekta platsen att kalla hem. Området Rosendal är känt för sin trendiga atmosfär, nära till, förskolor, skolor, lekplatser, restauranger och naturreservat. Det här är inte bara ett hem, det är en chans till en exceptionell livsstil. Missa inte möjligheten att göra detta till ditt drömboende!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! torsdag 7 december, 17:00 - 17:30
Anmäl mig
Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 10 december, 13:30 - 14:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad