Såld

Östermalm, Västerås

Södra Ringvägen 2E

Slutpris: 3 200 000 kr

Södra Ringvägen 2E

MÖBLERAD OCH KLAR FÖR INFLYTT - INREDNINGEN INGÅR!

MÖBLERAD OCH KLAR FÖR INFLYTT - INREDNINGEN INGÅR!
Nu har du möjlighet att bli den första ägaren av JMs fina visningslägenhet i Brf Österport 3 på Södra Ringvägen 2E.
Lägenheten byggdes 2017 och säljs nu med all inredning - så bara att flytta in i denna trevliga och mycket välplanerade 4:a på 94 kvm.
Trevlig uteplats i västerläge, delvis under tak, mot den nybyggda innergården. Genomgående ekparkett och hög standard. Fullrustat Marbodalkök med rostfria maskiner av hög kvalitet från Siemens. Två helkaklade badrum varav ena med egen tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderober och klädkammare med flexibel inredning.

I månadsavgiften ingår TeliaTriplePlay med bredband, kabel-tv och IP-telefoni.

Österport är den nyaste delen av Östermalm och ligger mitt i city med perfekt pendlarläge. Här bor du med direkt närhet till centralstationen, liksom ett stort utbud av restauranger, mataffärer, butiker, skolor och gym, ligger alldeles runt hörnet. Tycker du om att promenera längs vattnet så når du även Mälarens fina promenadstråk med badplats på bara några minuter.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Södra Ringvägen 2E, Såld i Östermalm, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close