Såld

Norby, Uppsala

Södra Parkvägen 21

Slutpris: 8 000 000 kr

Södra Parkvägen 21

Stor familjevilla med pool, garage och fin tomt!

Nu ges möjligheten att förvärva en stor familjevilla med pool och garage i populära Norby!

Bostaden är fördelad på två plan och bjuder på generösa sällskapsytor. På entréplan finner du hall, rymligt vardagsrum med braskamin och utgång till altan i bästa solläge. I anslutning till vardagsrummet finns ett inglasat uterum. Utöver detta finns ett stort kök med matplats, sovrum, helkaklat badrum med bubbelbadkar och bastu. Entréplan erbjuder även tvättstuga med groventré.

På övre plan välkomnas du av ett häftigt allrum med öppet tak upp till nock och stora fönster som ger gott om ljusinsläpp. Här finns även tre sovrum, rymlig klädkammare och ett badrum med dusch, wc och golvvärme. Fiber finns indraget i huset.

Här bor du på gavelläge med grönskande trädgård, separat pool och pooldäck. Uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, vinrankor och blommor. Isolerat garage med stor förrådsdel.

Med ett boende i Norby har du cykelavstånd till stadskärnan och goda busskommunikationer. Mataffär finns på promenadavstånd och flera förskolor och skolor finns i området. För dig som vill njuta av naturen finns det motionsspår och promenadstråk i Stadsskogen och även i Hågadalen. Området är barnvänligt och i närheten finns Uppsalas första temalekpark "I målarens trädgård " - Vallarparken med inbjudande lekaktiviteter som gungor, karuseller samt sandlåda.

Anmäl ert intresse redan idag, välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Södra Parkvägen 21, Såld i Norby, Uppsala Planlösning från Södra Parkvägen 21, Såld i Norby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad