Såld

Billsta, Västerås

Södra Billstagatan 22

Slutpris: 5 000 000 kr

Södra Billstagatan 22

Hemtrevligt hus i populärt område!

Välkommen till ditt framtida drömboende i det eftertraktade området Billsta, där denna suterängsvilla erbjuder ett hem med 5 sovrum, 2 badrum, stort kök, rymligt vardagsrum och en praktisk tvättstuga.

De 5 rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för möblemang, badrummen är designade för avkoppling och komfort. Moderna detaljer och eleganta ytor skapar en spa-känsla i ditt eget hem. Det stora köket är ett kök med gott om plats för arbetsyta och moderna apparater och generöst med förvaringsutrymme. Vardagsrummet är hjärtat av hemmet, där det finns gott om plats för en bekväm matgrupp och mysiga stunder. Den praktiskt belägna tvättstugan erbjuder tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaring bakom luckor.

Stor och fin trädgårdstomt med stenlagd uppfart som leder till en motordriven garageport.

Omgiven av Billstas grönområden och samtidigt nära stadens pulserande liv, ger detta hem dig det bästa av båda världar. Utmärkta skolor och bekvämligheter runt hörnet skapar den perfekta miljön för en mångsidig livsstil.

Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Välkommen att boka in er på visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Södra Billstagatan 22, Såld i Billsta, Västerås Planlösning från Södra Billstagatan 22, Såld i Billsta, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad