Såld

Billsta, Västerås

Södra Billstagatan 21

Slutpris: 5 295 000 kr

Södra Billstagatan 21

Varsamt renoverad med stor hörntomt!

Stig in i drömmen om det perfekta hemmet i hjärtat av populära Billsta, där denna fantastiska villa bjuder in till en oöverträffad livsstil. Med tre sovrum, ett elegant kök, två badrum, inglasat uterum och en magnifik friköpt hörntomt, är detta en bostad som överträffar förväntningarna på alla sätt.

Det första som möter dig är den smakfulla renoveringen som har genomförts med enastående omsorg och precision. Varje hörn av huset strålar av otrolig finish och skapar en atmosfär av exklusivitet och bekvämlighet. Här har varje detalj tänkts igenom noggrant, och större delar av huset har genomgått en varsam inre transformation som sätter standarden för modern elegans.

Köket är ett mästerverk i sig självt, utformat för att balansera funktionalitet och estetik på bästa sätt. Med toppmoderna apparater och högkvalitativa ytor blir matlagning en ren fröjd. Det generösa utrymmet inbjuder till gemenskap och gör köket till själva hjärtat av hemmet.

De tre välutformade sovrummen erbjuder en privat oas där du kan dra dig tillbaka och njuta av lugn och ro. Stilfullt renoverade badrum förhöjer den totala upplevelsen av lyx och komfort.

Utöver detta imponerar den stora, friköpta hörntomten med möjligheter. Den asfalterade uppfarten leder till en praktisk carport med laddbox och ett tillhörande stort förråd, vilket ger både funktion och bekvämlighet.

Denna villa är mer än bara ett hem, det är en investering i en livsstil där varje dag blir en njutbar upplevelse. Med närhet till bekvämligheter, vacker natur och omsorgsfullt utförda renoveringar är detta en chans att äga ett unikt hem på den eftertraktade adressen Billsta.

Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Södra Billstagatan 21, Såld i Billsta, Västerås Planlösning från Södra Billstagatan 21, Såld i Billsta, Västerås Planlösning från Södra Billstagatan 21, Såld i Billsta, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad