Såld

Södermalm - Sofia, Stockholm

Södermannagatan 60, 5 tr

Slutpris: 3 850 000 kr

Södermannagatan 60, 5 tr

Elegant tvåa - högst upp med toppläge i SoFo och låg avgift i förening med ytterst låg belåning!

På femte våningen högst upp i denna vackra 20-tals fastighet ligger denna insynsfria 2:a med exklusiva materialval i ett absolut toppläge i SoFo med Nytorget & Vitabergsparken runt hörnet. Bostaden genomsyras av en industriell känsla där de exklusiva materialvalen står i centrum där både kök och badrum har noggrant utvalda interiörer. Vidare har det väl tilltagna vardagsrummet en generös inbyggd klädkammare. Sovrummet som nås via vardagsrummet är en lugn och trivsam oas där man kan återhämta sig från Södermalms puls som man har precis utanför dörren. Byggnaden ritades av arkitektduon Anders Höög & Gunnar Morssing år 1927. I den låga avgiften ingår både kabel-tv och bredband och det finns inga planerade avgiftsändringar. Till bostaden hör ett vindsförråd om 5 kvm. Bostadsrättsföreningen Eken 17 har en ytterst låg belåning (151 kr/kvm) och är en mycket välskött och äkta förening som äger marken. I föreningen finns det en trevlig och välskött innergård med utemöbler och grillplats, man har även ett cykelrum, hobbyrum och en tvättstuga.

Här bor du mitt bland caféer, restauranger och trendiga butiker. Nytorget är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Runt Nytorget finns bl a Urban Delhi och andra kvalitetsrestauranger. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken med sin parkteatersscen, lilla Blecktornsparken med tennisbana och bollplan samt stora Blecktornsparken med djur och parklek.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Södermannagatan 60, 5 tr, Såld i Södermalm - Sofia, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close