Såld

Södermalm, Stockholm

Södermannagatan 58

Slutpris: 5 000 000 kr

Södermannagatan 58

Fin och optimalt planerad 1920-tals 2:a högt upp i huset på 53 kvm och med attraktivt läge på Söder!

Nu finns chansen att köpa en fin och optimalt planerad 1920-tals 'pärla', en 2:a högt upp i huset på 53 kvm och med attraktivt läge på Söder - med det mesta inom gångavstånd!

Här bor du fantastiskt bra med allt vad du behöver. Detta läge på Söder är för dig som vill bo både rofyllt och trivsamt på lugn gata, samtidigt som du har nära till både nöjes- och kulturliv, affärer och bra kommunikationer. Den som uppskattar ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer har mycket att välja på i denna del av Söder! Att bo i SOFO-området är att bo där livet, pulsen och aktiviteten känns på ett mycket positivt sätt.

Med sitt höga läge är lägenheten ljus och luftig. Den är i fint skick med fina ytskikt och detaljer. De vitoljade trägolven ger en behaglig känsla och de ljusa väggarna gör att ljuset fångas ytterligare. Lägenheten är optimalt planerad med trevlig hall, med garderob för ytterkläder och plats även för annat. Köket kan inte vara bättre planerat, både för matlagning och socialt umgänge. Det ligger 'mitt i' lägenheten och samtidigt aningen avskilt från vardagsrum och sovrum. Här lagar man mat samtidigt som gästerna tittar på, kanske på en barstol intill... Vardagsrummet ger bra förutsättningar att möblera med både soffa, tv och soffbord samtidigt som det finns bra plats för matbord.

Utanför sovrummet finns garderober som ger mycket bra förvaring. Sovrummet är rymligt och har plats för dubbelsäng och också en byrå intill väggen mot vardagsrummet. Sovrummet har även plats för garderober, vilket möjliggör att flytta in garderoberna i sovrummet och då frigöra ytan utanför sovrummet och där ha en mycket bra arbetsplats, för hemmaarbete eller annat.

Duschrummet är stort och rymligt med plats för både tvättmaskin och en liten bänk eller skåp på golvet för avlastning eller förvaring.

Varmt välkommen på visning av denna 'pärla'!

ANMÄLAN KRÄVS! Anmäl via den gröna knappen 'läs mer hos mäklaren'. Anmäl vid respektive visningstid 'Anmäl mig'.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad