Såld

Kungsängen, Uppsala

Sockergatan 6

Slutpris: 4 795 000 kr

Sockergatan 6

Nybyggd gavelfemma med separat uthyrningsdel!

Separat uthyrningsdel! Välkommen till denna mycket moderna och nybyggda femma, som idag nyttjas som en fyra med separat och fullt utrustad uthyrningsdel med egen ingång. Lägenheten stod klar för inflytt redan i januari 2023 och har därmed ett genomgående nytt och fint skick, med smakfulla tillval och ett tilltalande utförande.

Centralt belägen, precis intill centralstationen och stadskärnans mittpunkt, är detta en mycket bekvämt och praktisk lägenhet som erbjuder närhet till allt du kan önska dig!
Lägenheten har en rymlig och trivsam planlösning, med gott om plats för hela familjen att samlas. Tack vare sina stora fönsterpartier utan insyn får du även behagligt ljus och fri utsikt.
Köket har gott om förvaring och arbetsyta och är utrustat med bl a induktionshäll, integrerad diskmaskin och fullstor kyl och frys. Badrummet är påkostat med smakfullt klinker och kakel samt badkar, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet rymmer både din stora mat- och soffgrupp och har även utgång till lägenhetens balkong. Till detta får du även 3 sovrum varav två med skjutdörrsgarderober.
Idag är bostaden avdelad mot uthyrningsdelen men kan för den som önskar öppnas upp igen för att disponera hela lägenheten själv. Uthyrningsdelen består av egen ingång, hall med garderober och pentry, rum med plats för både säng och soffa eller matbord samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

Föreningen har en trevlig innergård med trädgårdsmöbler som ligger med ett skyddat läge. Det centrala läget erbjuder ett boende med enastående pendlarläge samtidigt som det upplevs lugnt för att vara så centralt. På bara ett fåtal minuters promenad når du centralstationen, stadskärnan, årummet och Stadsparken.

Välkommen på visning! Anmäl ditt intresse till mäklaren idag!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sockergatan 6, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad