Såld

Centrum, Uppsala

Sockergatan 4

Slutpris: 1 740 000 kr

Sockergatan 4

Välplanerad yteffektiv lägenhet med avskiljbar sovplats. Bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Balkong i fritt läge mot härlig innergård. Till bostaden hör ett källarförråd.

Denna bostads säljs direkt från byggherren och är under uppförande. Visning i den aktuella bostaden är därför inte möjligt, men information om inredningen samt planlösning finns under fliken dokument. Bilderna i annonsen är ett exempel på hur en bostad kan se ut i projektet och motsvarar inte helt den inredning som ingår i den som säljs. För mer information se listan över inredningen under fliken dokument.

Tillträde kan ske från 13 Mars 2024.

En film om projektet Kungsgatan 66 fyra:
https://www.youtube.com/watch?v=5sD-Cj__YtM&t=53s

Mer information om lägenheten finner du här:
https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/centrala-uppsala/kungsgatan-66-fyra/

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sockergatan 4, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad