Såld

Fullerö, Uppsala

Snömolnsvägen 3

Slutpris: 2 795 000 kr

Snömolnsvägen 3

Smakfullt gavelradhus med påkostade materialval. Insynsskyddad uteplats mot grönområde!

Välkommen till denna välplanerade 5:a om 113 kvm i populära Fullerö. Här bor du i ett insynsskyddat boende med en härlig uteplats. Ett perfekt planerat hem fördelat i två plan, med stora sociala ytor, påkostade materialval och skogen som närmaste granne. Trots sitt natursköna läge så är Uppsalas stadskärna endast en kvart bort med bil.

Radhuset har genomgående parkettgolv, målade väggar i beige samt två helkaklade badrum och ett fint fullt utrustat kök från Vedum. På bottenplan har ni en social yta där ni kan avnjuta trevliga middagar och umgänge med vänner och familj. På ovanvåningen finns tre rymliga sovrum samt ett öppet allrum som enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum om så önskas (se alternativ planlösning). Båda planen har stora badrum samt förvaring under trapp respektive klädkammare. Utöver detta finns även ett externt förråd i föreningen. Bostaden har en egen uppfart med plats för 1-2 bilar.

Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala, en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge, för bilisten så har man nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera busslinjer trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på cirka 10–15 minuter med cykel. Hela vägen in till Uppsala finns även cykelväg. Med bil nås Gränby Centrum på cirka fem minuter och på ytterligare knappt tio minuter har man nått centrala Uppsala. Endast några hundra meter bort ligger en stor förskola, mack, biltvätt och mindre livsmedelsbutik. I detaljplanen planeras det även för en framtida skola.

Varmt välkommen på visning!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Snömolnsvägen 3, Såld i Fullerö, Uppsala Planlösning från Snömolnsvägen 3, Såld i Fullerö, Uppsala Planlösning från Snömolnsvägen 3, Såld i Fullerö, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad