Såld

Salabacke, Uppsala

Snickargatan 12

Slutpris: 2 400 000 kr

Snickargatan 12

Rymlig trea med hiss och inglasad balkong i perfekt läge i Salabacke!

Ljus och fräsch trea i populära Salabacke med stor inglasad balkong i soligt sydvästläge. Här bor ni i en stor och rymlig trea med hiss från markplan och en utmärkt planlösning.

Bostaden inrymmer ett praktiskt kök med matplats för många gäster, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och ett stort vardagsrum med utgång till en väl tilltagen inglasad balkong förlänger säsongen med flera månader. Två bra sovrum med god förvaring och en rymlig klädkammare entrén. I källaren finns ett förråd att disponera.

Bo i en stabil förening med god ekonomi men med bekvämligheter som hiss från markplan och praktisk planlösning.

En kort promenad från bostaden ligger det evigt expansiva Gränby köpstad som täcker all service du kan tänkas behöva. Här finns mataffär, apotek, systembolag, restauranger, caféer, biograf samt all sorts shopping. Till centrum går det bra cykelvägar och från bostaden är det nära till goda busskommunikationer med stopp på Vaksalagatan. Som bilpendlande har du snabb påfart till E4 Uppsala Norra och Bärbyleden.

Närheten till Gränby centrum är en tillgång som bara ökar i takt med att utbyggnaden fortgår. Bra förbindelser till stadskärnan och resecentrum med buss och cykelväg.

En riktig pärla som måste upplevas på plats!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Snickargatan 12, Såld i Salabacke, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad