Såld

Salabacke, Uppsala

Snickargatan 10

Slutpris: 1 850 000 kr

Snickargatan 10

Fin tvåa i utmärkt skick - Helt nyrenoverat badrum juni 2022

Välkommen till en mycket fin lägenhet i lugna och populära Salabacke! Flytta in i en genomgående fint renoverad bostad med en tilltalade planlösning med halvöppen yta mellan kök och vardagsrum - Härifrån når du även den stora balkongen. Det helkaklade badrummet är helt nyrenoverat och förvaringen är god i rymlig klädkammare. Genomgående fint parkettgolv och ljusa ytskikt.

Brf Snickargården är en stabil förening med låga månadsavgifter och bekvämligheter som hiss från markplan.

Salabacke är ett stadsdel med mycket grönska och stora parker, som t.ex. Källparken. En kort promenad från bostaden ligger expansiva Gränby köpstad som täcker all service du kan tänkas behöva. Här finns mataffär, apotek, systembolag, restauranger, caféer, biograf samt all sorts shopping. Till centrum går det bra cykelvägar och från bostaden är det nära till goda busskommunikationer. Som bilpendlande har du snabb påfart till E4 Uppsala Norra och Bärbyleden.

Varmt välkommen!

Josefin Burell
Ansvarig mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Josefin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Snickargatan 10, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad