Såld

Norrmalm, Stockholm

Snickarbacken 5

Slutpris: 5 380 000 kr

Snickarbacken 5

Modern och smakfull tvåa med toppläge mitt i city!

Välkomna in till en fantastisk lägenhet med många bevarade originaldetaljer som har kombinerats med moderna inslag på ett smakfullt sätt. Välplanerad planlösning med en social och öppen känsla, lägenheten genomsyras av vackra pardörrar mellan rummen, höga golvsocklar, stuckatur och fiskbensparkett. Fyra stora fönsterpartier med djupa fönsternischer varav tre är belägna i det rymliga vardagsrummet. Bostaden disponeras enligt följande; Välkomnande hall med bra förvaring i garderober, vidare nås vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med det moderna köket. Här erbjuds flera möbleringsalternativ och utrymme för både en större soffgrupp samt en rejäl matplats med plats för många gäster. Ljust och trevligt sovrum med plats för dubbelsäng och inbyggd garderob. Helkaklat badrum med dusch.

Här bor du med ett rofyllt och lugnt läge men samtidigt ett perfekt cityläge mitt i Stockholm. Alla bekvämligheter och all service man kan behöva finns runt knuten. Endast några minuters promenad bort ligger Stureplan och Humlegården, en grön oas mitt i stan. Utmärkt utbud av kommunikationer vid Stureplan med bussar och tunnelbana.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Snickarbacken 5, Såld i Norrmalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close