Kommande bostad

Morgongåva, Heby

Snesholm 222

  • Friliggande villa
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 150 m2 boarea
  • 3 087 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1992
Snesholm 222

Rymlig 2-plans villa belägen i vackert lantligt läge!

Rymlig 2-plans villa byggd 1992 med vackert lantligt läge utanför Morgongåva. Stort, trevligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med täljstenskamin. Inglasad altan. Sidobyggnad med garage, bastu och relax. Trädgårdsförråd och gäststuga. Ca 1,7 km till tågstationen med bra förbindelser mot Uppsala/Sala.

***Morgongåva***
Morgongåva ligger vackert nära Axsjön och Ramsjön, vilket innebär möjligheter till ett rikt natur-, båt- och badliv. Axsjön har en fin badstrand (sand), gräsytor samt bryggor. För den som gillar att motionera finns svampskogar, ett elljusspår (Brunkullsspåret) på 2,5 km och ett utegym. Inne i Morgongåva finns även ett välutrustat och fräscht gym. Ramsjövallen med två fotbollsplaner finns på gångavstånd och här finns även boulebanor på sommaren och ishockeyrink att nyttja på vintern.

I Morgongåva finns även en omtyckt livsmedelsbutik, restauranger, pizzeria, godisaffär, veterinär, apotek (via ombud) och ett äldreboende. Flera bra förskolor samt en skola från åk 1-6 finns. Kyrkans öppna förskola är en populär sammankomst för barn och föräldrar.

Morgongåva är första stationen med Mälartåget från Uppsala, sedan stannar tåget vid Heby och därefter Sala. Till Uppsala tar det 25 min. Även bussförbindelserna är nära och bra.

Intresseanmälan
Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Snesholm 222, Kommande i Morgongåva, Heby Planlösning från Snesholm 222, Kommande i Morgongåva, Heby
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad