Såld

Skuru, Nacka

Smedvägen 3

Slutpris: 12 000 000 kr

Smedvägen 3

SEKELSKIFTESDRÖM PÅ STOR TRÄDGÅRDSTOMT, GRANNE MED BASTUSJÖN!

Fantastiskt fint och välplanerat hus från 1919, med ett charmerande idylliskt läge i Skuru. Härliga sällskapsytor, vardagsrum, matsal och mysigt kök. 3-4 sovrum, biorum, två badrum, bastu och goda förvaringsmöjligheter. Stor underbar trädgård, ovanligt stor för området, med plats för både lek och vila. Gott om knotiga äppel-och päronträd. Bergvärme. Garage och uppställningsplats för 2-3 bilar, samt trädgårdsbod. Härliga uteplatser, varav en stor veranda under tak, med projektorduk.

Beläget på en stor och härlig trädgårdstomt om hela 1190 kvm, granne med Bastusjön. Cirka 100 meter bort ligger badbryggan.

Bosätter du dig i Skuru bor du i ett villakvarter som verkligen gör vardagslivet bekvämt och givande för hela familjen. Med bil tar du dig in till stan på cirka 15 minuter. Väljer du hellre cykel som färdmedel så är det minst lika smidigt som bil att via fin cykelväg ta sig in till city. Busshållplatsen ligger bara några minuter bort. Nära till både Skuru torg (449, 409) och Skurustugan (471 och alla andra bussar). Finns alltid någon buss att hoppa på och av.

På kort promenadavstånd finns Skurusundet, mysiga Bastusjön, Nyckelviken, Skuru IP och Skuruparken. Här finns chansen att leva ett aktivt liv med naturen ända inpå huset. Det finns flertalet båtklubbar i området, så här finns säkerligen chansen till en närbelägen båtplats för den som önskar.

Bosätter ni er på Smedvägen får ni ett enkelt liv i ett alldeles unikt hem! Här får ni på riktigt närhet till allt, oavsett om ni vill bada, promenera i skogen, shoppa eller snabbt åka in till stan.

Besiktningsprotokoll finns under dokument.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Smedvägen 3, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Smedvägen 3, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Smedvägen 3, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad